torstai 17. tammikuuta 2013

Wiher-kukkakuvaterapia-Winkki

Jo ajat sitten on keksitty, että puutarha tekee hyvää ihmiselle. Pelkkä puutarhassa oleskelukin suo miellyttäviä aistimuksia, rauhoittaa ja alentaa stressihormonia. Nauttikaamme siis tästä oleskelusta niin kauan kuin vielä voimme ennen kuin herramme presidentti sen kokonaan kieltää.

Oikeasti ei tarvita edes live-puutarhaa. Tutkimusten mukaan jo pelkkä kasvien tai luontokuvien katselu rauhoittaa sielua. 

Winkkiosuus menee nyt näin: Kun Facebookissa tykkää puutarha-aiheisia sivustoista, niin omaan uutisvirtaan tupsahtaa säännöllisin väliajoin terapeuttisia kukkakuvia kesken työpäivän kiireiden. Vaikka tämmösiä:
Huiskula Oy harjoittaa FB:n mukaan kukkien tukkukauppaa, tuotantoa ja maahantuontia. Ja mikä kivointa: Huiskula laittaa Facebookiin ajankohtaisia ja uhkeita kukka-asetelmia.
 
Roses & Roses jakaa Facebookissa nimensä mukaisesti ruusuaiheisia kuvia, mausteena romanttista vintagea.
Samainen rouvashelnkilö ylläpitää myös My Secret Garden -yhteisöä, josta hän kirjoittaa näin: "My Secret Garden is a page dedicated to those who dream among the flowers.........*

PS. Wiher-Winkin bonuksena tulee myös kissavinkki. Siispä suosittelen kaikille kissojen ystäville FB-sivuja "Kissa" ja "I love my cat", niin seinäsi täyttyy ylilutusista kisuista. Like!

1 kommentti:

  1. Tosi mukavia vinkkejä, taidanpa ottaa niistä onkeeni.

    VastaaPoista