MWWW on täällä taas ja Marjiksesta kajahtaa Minnan Werraton-Wiher-Winkki!
Tällä kertaa winkkauksen idea on ystävämme avokado, tuo oivallisen kasvisrasvan lähde, tuo kosimiseenkin innostava pastan raaka-aine ja erityisen helppo ja kylläisyyttä ylläpitävä osa aamiaista (pari paahdettua luomuruisleipää, päälle avokadoa ja mukillinen kahvia, nammm!).
Avokadon ongelma on kypsyminen. Kaupassa myydään ihanan halvalla isoja pussukoita avokadoja, jotka sitten ovat kovia ja raakoja. Norminiksi, että lähellä on muita kypsiä hedelmiä, ei tässä tapauksessa auta. Mutta tämä MWWW tärppää:
1) Ota pari aukeamaa päivän Hesaria. Avokadot ehkä tuntisivat olonsa mukavaksi, jos valitsisi ulkomaanuutisia tai Ruokatorstain.
2) Kääri Hesari hellästi avokadojen ympärille
3) Odottele pari päivää ja voilá: avokadot ovat syöntikypsiä!
torstai 28. toukokuuta 2015
Avokadowiherwinkki
Tunnisteet:
avokado,
avokadovinkki,
Minnan Werraton-Wiher-Winkki,
MWWW,
syöntikypsä avokado
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kiitos vinkistä, täytyypä kokeilla!
VastaaPoistaEhdottomasti kokeilemisen arvoinen, koska toimii täpöllä! Tykkään kovasti kun kaupoissa on noita halpoja isoja avokadopussukoita, silloin niitä tulee käytettyäkin enemmän.
VastaaPoista