tiistai 27. heinäkuuta 2010

Minnan Werraton Wiherkeitto

Puutarha- ja elämäblogeissa kuuluu näköjään jakaa myös suosikkireseptinsä. Niinpä kerronkin nyt kesäisestä herkustani, jota kauhon sisuksiini kattilakaupalla. Ainekset ovat suurin piirtein tässä:
Kesäkurpitsakeitto on helppo ja monipuolinen. Sitä voi syödä alkukeittona tai pääruokana. Kylmänä tai lämpinämä. Kevyenä tai tuhdimpana versiona.

Maailman ehkä laiskimpana kokkaajana rakastan kesäkurpitsakeiton teon nopeutta ja vaivattomuutta. Omalta kasvimaaltani saan kesäkurpitsaa, sipulia, valkosipulia ja yrttejä. Niiden lisäksi tarvitsen vain kasvisliemikuution (eikä sekään ole välttämätöntä), lisää mausteita (ei välttämätöntä) ja sinihomejuustoa tai vaikka Koskenlaskijaa (juusto on välttämätöntä). 

Vartissa ruoka on valmista nautittavaksi ruisleivän ja kylmän juoman kera. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti