perjantai 10. kesäkuuta 2011

"Ihan kissamainen"

Esitellessäni sisarelleni tätä Marjiksen tähteä vko 23, hänen kommenttinsa oli "Onpa kaunis! Ihan kissamainen."

En olisi itse kyllä ikinä keksinyt kutsua tätä tähtöstä "kissamaiseksi", mutta tarkemmin katsoen on siinä kyllä jotakin kissaa. Sellaista pehmeyttä ja karvamaisuutta ja käpälämäisyyttä. Väri on tiilenpunaista poltettua oranssia. Vähän rusehtavampi väri, niin tämän kasvin kissarotu olisi abessinialainen tai somali. Kyseessähän on näyttävä alkukesän kukkija Idänruusujuuri (Rhodiola kirilowii).
Googlettamalla löytyy lisäravinne Ruusujuuri, joka lisää energiaa ja parantaa  keskittymis- ja suoriutumiskykyä sekä harmoniaa. Mainoksen mukaan se on tehokastakin, vaikuttaa jo 30 minuutissa! Eikä tässä vielä kaikki: Ruusujuuri on myös luonnollinen afrodiasiakumi, joka lisää seksuaalista halukkuutta.

Eli kyllä puutarhani Idänruusujuuri on ehdottoman kissamainen: mikäs sen energisempi, keskittyneempi ja  harmonisempi kuin kissa. Ja seksuaalista halukkuuttakin kissuilla olisi vaikka muille jakaa, ellei ikävät omistajat haluasi kissoilta nipsautettavan kaikkia kivoja elimiä pois kuleksimasta.

2 kommenttia:

 1. Hei Minna,

  Verkossa kalastellessani eksyin yllätyksekseni blogiisi. Lupsakasti tarinoitset. Tuli sydämeen Marjaniemi-ikävä, kun en enää tarpeeksi usein ehdi Irja-kummin puutarhassa naapurissasi vierailla. Onneksi äitini on ottanut paikkani "puutarhatyöväestön" edustajana.

  Kiitos, että saimme tutustua uuden tomeraan mökkiisi lauantaina. Se oli kiintoisa elämys tällaaselle, joka on tottunut 40-luvulla rakennettuihin...

  Elämyksellistä kesää Sinulle & Otolle Marjaniemessä!

  t. Jaana
  jaana.pykalainen@metsaliitto.fi

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jaana! Mulla on ollut suunnaton onni saada parhaat mahdolliset naapurit Marjiksessa.

  Nähdään taas!

  VastaaPoista