maanantai 9. joulukuuta 2013

Alaston puutarhuri

Koska töissä pitää joka jouluksi kiirehtiä koko maailman valmiiksi, myös MarjisXmasCalenderissa toivotaan nyt 9.12. ylimääräistä puutarha-apua.

Hommista 85 % teen innoissani, sehän on ihanaa käsillä luomista ja nautinnollisen fyysistä touhuamista. Jotakin olisin silti valmis delegoimaankin. Esimerkiksi viikoittainen ruohonleikkuu on tylsyydessään niin tappavaa, että paljon mieluummin senkin ajan käyttäisin johonkin muuhun mukavaan. Vaikka siemailisin kylmää valkoviiniä patiolla ja tekisin suureellisia suunnitelmia.

Joulupukki, lainaa niitä ahkeria tonttujasi! Eihän niillä kesällä ole muuta puuhasteltavaa, joten hyvin joutaisivat kitkemään puutarhaani.

(Ja jos olen oikein kiltti, niin jätäthän tontut sikseen ja lähetät sen sijaan komean Adoniksen, joka voisi sekä kokata että hoitaa puutarhaani ihan aatamimaisen nudena, tai no, raparperilehti peittonaan, jotta naapurien mielenrauha säilyisi.)

2 kommenttia:

  1. Meillä onneksi isäntä huolehtii ruohonleikkuusta, vieläpä ihan mielellään, ja kokkaakin välillä. Onneksi ei sentään nudena tai pelkkään raparperinlehteen pukeutuneena ;)

    VastaaPoista