torstai 12. joulukuuta 2013

Juhlia lyhyen ja pitkän kaavan mukaan

MarjisXmasCalenderissa avautuvassa luukussa toivotaan tänään lisää puutarhajuhlia!

Puutarhajuhlissa juhlitaan loppuviimeksi aina kesää. Se on se tärkein juhlakalu, joka ansaitsee ruokauhrit ja jolle kohotetaan maljat. Ja jos kesä oikuttelee antamalla vieraille sadetta tai tuittuilee tuulella tai kangistaa kylmällä, niin minkäs teet, päivänsankarilla on oikeus diivailla.

Viime elokuussa tuli 10 vuotta täyteen Marjiksessa. Olin miettinyt speed partying -konseptin ”Juhlat 20 minuutissa”. Idea oli juhlia mahdollisimman monen mökkituttavan kanssa privaatisti, ei siis suuria massoja kerrallaan.

Vieraita olisi lappanut portista 20 min välein. Jo kutsukorteissa mainitut selkeät vierailuajat, kuten ”Tervetuloa klo 14.20–14.40 väliseksi ajaksi.” olisivat olleet täysin mahdollisia puutarhassa, jossa kaikki asuvat alta 10 min kävelyn päässä toisistaan. 

Vähän vieraammista vieraista olisi ajassa jäänyt tunne, että aika oli just optimaali ja tutuimmista vieraista kaipaus, että tätä pitää saada lisää. 

Speed partying -idea oli hieno ja täysin toteuttamiskelpoinen. Sitten mun kissapenteleen pyllystä löytyi pahanlaatuinen kasvain, enkä ollut koko kesänä yhtikäs juhlatuulella. Ehkä ensi kesänä?
 Luumubileet 2004, tämän jälkeen ei näin paljon luumuja ole nähtykään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti